کد خبر 307379
۲ مهر ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۸

مراسم تکریم جانبازان ۷۰ درصد در مؤسسه ایثار برگزار شد

مراسم تکریم جانبازان ۷۰ درصد در مؤسسه ایثار برگزار شد

مراسم تکریم و تجلیل از جانبازان ۷۰ درصد، عصر امروز ساعت ۱۸ در مؤسسه ایثار در منطقه زعفرانیه تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار حیات، مراسم تکریم و تجلیل از جانبازان ۷۰ درصد، عصر امروز ساعت ۱۸ در مؤسسه ایثار در منطقه زعفرانیه تهران برگزار شد.

این مراسم با حضور جمعی از مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران و با هدف پاسداشت مقام و جایگاه جانبازان ۷۰ درصد و قدردانی از سال‌ها ایثار و فداکاری آنان برگزار شد.

در این مراسم، سعید اوحدی مشاور رئیس جمهور در امور ایثارگران، رحیم نریمانی مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر، عباسعلی رضایی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ، آزادیان به نمایندگی از حراست بنیاد و موسی برموده سرپرست مؤسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار، صمد کمالی مشاور رئیس بنیاد شهید، عبدالرضا عباسپور معاون اسبق بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، محمد گلریز خواننده موسیقی سنتی و پاپ ایرانی و از خوانندگان برتر دوران دفاع مقدس و جمعی از جانبازان ۷۰ درصد به همراه خانواده‌هایشان حضور داشتند.

در این آیین، ضمن تجلیل از جانبازان ۷۰ درصد، بر ضرورت توجه بیشتر به مسائل و نیازهای جامعه ایثارگری، تداوم حمایت‌ها و ارائه خدمات شایسته به جانبازان و خانواده‌های آنان تأکید شد.

گزارشی از فعالیت‌های انجمن جانبازان

در بخش دیگری از این مراسم، گزارشی از برخی فعالیت‌های انجمن جانبازان ارائه شد که بر اساس آن، این انجمن طی سال‌های گذشته برنامه‌های مختلف فرهنگی، تفریحی، زیارتی و اجتماعی را برای جانبازان برگزار کرده است.

برگزاری سفر و اردوی سیاحتی فرهنگی جانبازان در سال ۱۳۹۳، اردوی سیاحتی، تفریحی و اقامتی در سال ۱۳۹۴، سفر جانبازان به ارومیه، برنامه‌های تفریحی و فرهنگی در مجموعه‌های مختلف، حضور در مناطق عملیاتی جنوب در سال‌های ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷ و برگزاری اردوهای فرهنگی از جمله برنامه‌های اعلام‌شده این انجمن بود.

همچنین حضور اعضای انجمن در مراسم بزرگداشت جانباز شهید علی غفاری، برگزاری تجمع جانبازان ۷۰ درصد مقابل دفتر سازمان ملل در تهران، دیدار با مسئولان بنیاد و حضور در برنامه‌ها و تجمعات جامعه ایثارگری از دیگر فعالیت‌های این انجمن عنوان شد.

در پایان این بخش، بر ادامه فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی انجمن و استفاده از ظرفیت جانبازان و خانواده‌های آنان برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تأکید شد.

این مراسم فرصتی برای قدردانی از جانبازانی بود که در دوران دفاع مقدس با تقدیم سلامت و توان جسمی خود، در راه دفاع از کشور و ارزش‌های انقلاب اسلامی ایثارگری کردند.

انتهای پیام/ خرد

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha